Nieuws

apr

20

2021

It’s a wrap : our new website is live!

Shortly after we turned two years old, our renewed website went live. A new website with personalised footage is part of our ambitious growth plan and further professionalization of the company.

mrt

5

2021

Oxygen in de pers – “Smart automation with databots”

Lees over hoe wij verzekeringsprocessen automatiseren in dit interessante dubbelinterview met Kristof Vanuytrecht (Lead Business Solutions @Oxygen) en Johan Van den Bulck (CEO @TeRoCo). "Slim automatiseren met bots - De verzekeringswereld"

jan

13

2021

Oxygen in de pers : “TeRoCo en Oxygen slaan de handen in elkaar om verzekeringsmarkt te transformeren”

Leer hoe databots de saaie, repetitieve taken kunnen doen, zoals het invoeren van gegevens, terwijl de mensen zich concentreren op de dienstverlening aan hun klanten.

jan

2

2021

Oxygen wenst u een gelukkig nieuwjaar!

Oxygen wenst u een gelukkig nieuwjaar!

nov

3

2020

Een nieuw partnerschap is geboren: Harmoney slaat de handen ineen met de expert op het domein van levensverzekeringen Oxygen.

De Belgische financiële dienstverleners Harmoney en Oxygen bundelen hun krachten om levensverzekeraars te ondersteunen bij hun digitale en klantgerichte transformaties en combineren best-of-breed digitale compliance-technologie met kennis van het verzekeringsdomein.

okt

19

2020

Diner op de rivier bij valavond : een coronaproof evenement van het Oxygen team.

Lockdowns, beperkte contacten, homeoffice en videomeetings,... we leven in buitengewone tijden, waarin het moeilijk is om onze sociale contacten te onderhouden, zowel persoonlijk als professioneel. Toch is het zo belangrijk om steun te vinden bij elkaar, zeker in deze tijd. Bij Oxygen bespraken we de beste manier om een teamevenement te organiseren waarbij plezier en veiligheid hand in hand gaan...

jun

8

2020

Oxygen in de pers – “The offer you can’t refuse”

Als u ons Oxygen webinar "The offer you can't refuse" van Steven Van Belleghem gemist hebt, geen nood! Er verscheen een mooie samenvatting in het tijdschrift "De Verzekeringswereld" / "Monde de l'assurance".

apr

24

2020

Zuurstof voor gedachten - inspiratie voor actie

Steven Van Belleghem heeft ons altijd geïnspireerd. Onze visie sluit perfect aan bij zijn leidraad: de combinatie tussen klantgericht denken, de nieuwste technologieën en de menselijke maat. Oxygen wil verzekeren transformeren. Samen.

feb

18

2020

Embedded insurance in P2P business platforms – DE TIJD IS NU

De commodificatie van snel internet en smartphones heeft een hele nieuwe reeks van consument-tot-consument of peer-to-peer (P2P) financieringsproducten mogelijk gemaakt. Verzekeringen en insurtech blijven niet achter. De sharing economy heeft zowel nieuwe wegen geopend voor verzekeringsproducten als geleid tot nieuwe niches die daadwerkelijk om dit soort producten vragen.