Jessica Schroeder

Jessica startte haar carrière in de verzekeringen bij Allianz op de afdeling productie en nadien schade non-life. Na vijf jaar veranderde Jessica van operationele taken naar projectwerk. Aangetrokken door verschillende uitdagingen in een snel evoluerende sector, vond ze in de rol van consultant haar ideale job. Ondertussen heeft Jessica op een succesvolle manier meegewerkt aan diverse projecten. Op deze manier is ze steeds blijven groeien en heeft ze naast een sterke kennis van niet-leven ook een goede kennis over levensverzekeringen weten op te bouwen. Naast haar technische kennis en talenknobbel, kennen we Jessica als een vrolijke en energieke collega!

“Als consultant ga ik steeds op zoek naar verbondenheid en verrijking voor zowel de klant als voor mezelf. Bij Oxygen heb ik dit gevonden. Boeiende projecten, regelmatig opleidingen en opdrachten waar ik zeer veel voldoening uit haal, het zijn allemaal zaken die Oxygen typeren.

Elke dag met plezier gaan werken en als volwaardige collega bijdragen aan de transformatie van de verzekeringssector, doet me denken aan een quote van Confucius: ‘Kies voor een job die je graag doet en je zal geen dag meer van je leven moeten werken.’”