Sebastiaan Daemen

Sebastiaan Daemen is een ervaren consultant binnen verzekeringen. Hij heeft zowel ervaring opgedaan in beheersmatige functies (schadebeheer) als in projectmatige rollen.

Hij is zijn carrière gestart bij Fidea als schadebeheerder auto. Al snel werd hij ook ingezet om trainingen te geven en om de rol van fraude correspondent op te nemen. Sinds 2015 is hij actief als verzekeringsconsultant waarbij hij projecten heeft afgeleverd in zowel niet-leven als leven (voornamdelijk Employee Benefits & HealthCare). Sebastiaan heeft in oktober 2019 de stap naar Oxygen gezet.

“Na enkele jaren actief te zijn in verzekeringen en consulting kwam ik in contact met Oxygen, een team met gepassioneerde professionals die de verzekeringssector willen ondersteunen in deze uitdagende en snel veranderende tijden van innovatie en disruptie. Ik ben ervan overtuigd dat ik een toegevoegde waarde kan bieden aan de missie van Oxygen, en bij uitbreiding, aan de hele sector. Ik hecht veel waarde aan de constructieve en open cultuur met veel ruimte voor communicatie en samenwerking.”

Sebastiaan brengt zijn vrije tijd het liefst door met zijn vrouw en twee kinderen. Als hij echt zuurstof nodig heeft, kunt u hem vinden op de golfbaan.