Life @ Oxygen

Getuigenissen

Maak kennis met enkele consultants en ontdek hoe zij het ervaren om te werken bij Oxygen.

Video afspelen

Cédrick Laruelle

Een rots in de branding waarop we kunnen bouwen

Cédrick is een doorwinterde project- en change manager. Hij helpt graag mensen en organisaties vooruit. Kennis delen geeft hem energie. Dat hij ook bestuurder van een kleine school is, ligt in dezelfde lijn. In zijn vrije tijd geniet hij van het leven.
Video afspelen

Jolien Miclotte

Een kei in het ontdekken en omzetten van mogelijkheden

Jolien is afgestudeerd als bio-ingenieur. Na 3 jaar als onderzoeker zette ze de stap naar de verzekeringswereld waar ze begon als business analist. Als echte experte en met een passie voor efficiëntie en automatisatie, leidt ze bij Oxygen een ploeg van consultants binnen de service line Business Solutions. Met haar hobby’s spreekt ze haar creatieve zijde aan. Ze leeft zich uit met pottenbakken en schilderen.
Video afspelen

Ann Verbraeken

Een ervaren professional die inspireert en kennis deelt

Met meer dan 25 jaar ervaring in IT, verzekeringen en health care, heeft Ann een ervaring om u tegen te zeggen. Ze werkte zowel als operationeel leidinggevende als in projecten. In haar vrije tijd combineert ze lopen met bijpraten met de vriendinnen.
Video afspelen

Miguel Van Herpe

Je kan er altijd op kan rekenen

Miguel deed ervaring op in het beheer en de migratie van polissen. Sinds 2019 is hij aan boord bij Oxygen om zich te focussen op projectwerk. In zijn vrije tijd speelt hij badminton op niveau en houdt hij van gastronomie en reizen.
Video afspelen

Dieter Kennes

Een empatisch en resultaatsgerichte duizendpoot

Na een wereldreis en drie jaar als recruiter voor de verzekeringswereld zette Dieter de stap naar Oxygen. Hij rekruteert nieuwe collega’s en ondersteunt het team in diverse taken. In zijn vrije tijd is Dieter een gepassioneerd kok en heeft hij een sterke interesse in reizen en wielrennen.
Video afspelen

Jessica Schroeder

Er vol voor gaan en verbinden, altijd met de glimlach

Jessica leerde het vak in productie en in schade non-life. Aangetrokken door de uitdagingen van de sector vond ze als consultant haar ideale rol. Ondertussen werkte Jessica succesvol mee aan diverse projecten. Ze blijft groeien en bouwde inmiddels een sterke know-how op in zowel niet-leven als levensverzekeringen. Ze combineert haar rol van consultant met die van jonge moeder.
Video afspelen

Sebastiaan Daemen

Een change agent met kennis van zaken

Sebastiaan startte zijn loopbaan als schadebeheerder. Als snel werd hij ook ingezet om trainingen te geven. Later evolueerde hij naar de rol van consultant. Zijn vrije tijd brengt hij liefst door met zijn vrouw en twee kinderen. Als hij echt zuurstof nodig heeft, kan je hem vinden op de golfbaan.
Video afspelen

Thomas Ortmann

Een doorzetter, zowel in de sport als in de job

Thomas begon zijn carrière in een operationele rol binnen Leven en Healthcare. Geleidelijk aan evolueerde hij naar een rol van project consultant. Bij Oxygen werkt hij als business analist mee aan digitalisatie en robotisering van processen. Als ultraloper is een marathon voor Thomas niet meer dan een leuk tochtje.

Oxygen – the elevator story

Ontdek waar Oxygen voor staat in 2 minuten

Expertise: wij focussen ons enkel op de verzekeringssector

Hands–on en no-nonsense aanpak: we observeren, reflecteren en integreren

Nauwgezette opvolging: we werken met je, niet naast je

Een brede blik: we werken over de departementen heen

Talent aan het werk: wij leveren de brandstof voor je succes

Video afspelen

Onze Verhalen

Sinds onze opstart in 2019 beleefden we een geweldige tijd. Met de nodige uitdagingen en successen, maar vooral met veel toffe projecten, een groeiend aantal medewerkers en véél enthousiasme. Bij ons, maar ook bij de klanten. Graag nog van dat.

Ontspannen

Om het team te belonen voor hun inzet in een moeilijke periode (damn you corona!), organiseerden we een gezellige avond in het Melkhuisje in Bonheiden. Gezellig samen eten en onze hersenen aan het werk zetten bij het oplossen van een escape box, dat maakt ons gelukkig. Nietwaar Sam? 😉

Young Graduates

Met Oxygen brengen we zuurstof naar de verzekeringssector. Hoe doen we dit beter dan met jonge, gemotiveerde Young Graduates? September 2021 zal ons altijd bijblijven als de kick-off van onze eerste lichting Young Graduates. Good luck Thomas, Aeron, Lars en Yannick!

Family Day

Een zonnige middag, een heerlijke barbecue en samenkomen met familie en collega’s op een prachtige locatie : dat vat onze Oxygen Family day 2021 perfect samen!

Boottocht

Hoe een coronaproof teamevent organiseren? Dat is de vraag die we ons stelden, samen met waarschijnlijk nog heel wat anderen. Wat ons betreft is het antwoord duidelijk : een boottocht op de fantastisch mooie Schelde natuurlijk! En of het deugd deed om iedereen terug te zien.

Wandeling

Dirk nam de tijd om evaluatiegesprekken te koppelen aan een wandeling. Dit is niet enkel coronaproof maar ook gezond en verhelderend. En dit te danken aan, jawel… een frisse dosis OXYGEN!

Spotlight

Deze week plaatsten we onze collega’s een dagje in de spotlight, letterlijk dan! We organiseerden een dag vol fotoshoots en video-opnames om onze website een personal touch te geven. En ik kan je verzekeren, naast hun job bij Oxygen zouden velen een carrière in Hollywood ook niet misstaan 😉.

Zuurstof

Terwijl de collega’s hard werken voor onze klanten, ga ik zuurstof opdoen in de bergen. Een welverdiende vakantie is af en toe noodzakelijk, maar ik vergeet jullie niet. Ik breng een thermos zuurstof mee terug, dat is beloofd. 😉

Vieren

Ja, we glunderen, met recht en reden, want we hebben een nieuw project binnengehaald en dat mag gevierd worden. Met koffie, want het is nog vroeg, maar geloof ons maar, wij zweven hier al genoeg.