Life @ Oxygen

Getuigenissen

Maak kennis met enkele consultants en ontdek hoe zij het ervaren om te werken bij Oxygen.

Video afspelen

Cédrick Laruelle

Een rots in de branding waarop we kunnen bouwen

Cédrick is een doorwinterde project- en change manager. Hij helpt graag mensen en organisaties vooruit. Kennis delen geeft hem energie. Dat hij ook bestuurder van een kleine school is, ligt in dezelfde lijn. In zijn vrije tijd geniet hij van het leven.
Video afspelen

Jolien Miclotte

Een kei in het ontdekken en omzetten van mogelijkheden

Jolien is afgestudeerd als bio-ingenieur. Na 3 jaar als onderzoeker zette ze de stap naar de verzekeringswereld waar ze begon als business analist. Als echte experte en met een passie voor efficiëntie en automatisatie, leidt ze bij Oxygen een ploeg van consultants binnen de service line Business Solutions. Met haar hobby’s spreekt ze haar creatieve zijde aan. Ze leeft zich uit met pottenbakken en schilderen.
Video afspelen

Miguel Van Herpe

Je kan er altijd op kan rekenen

Miguel deed ervaring op in het beheer en de migratie van polissen. Sinds 2019 is hij aan boord bij Oxygen om zich te focussen op projectwerk. In zijn vrije tijd speelt hij badminton op niveau en houdt hij van gastronomie en reizen.
Video afspelen

Dieter Kennes

Een empatisch en resultaatsgerichte duizendpoot

Na een wereldreis en drie jaar als recruiter voor de verzekeringswereld zette Dieter de stap naar Oxygen. Hij rekruteert nieuwe collega’s en ondersteunt het team in diverse taken. In zijn vrije tijd is Dieter een gepassioneerd kok en heeft hij een sterke interesse in reizen en wielrennen.
Video afspelen

Jessica Schroeder

Er vol voor gaan en verbinden, altijd met de glimlach

Jessica leerde het vak in productie en in schade non-life. Aangetrokken door de uitdagingen van de sector vond ze als consultant haar ideale rol. Ondertussen werkte Jessica succesvol mee aan diverse projecten. Ze blijft groeien en bouwde inmiddels een sterke know-how op in zowel niet-leven als levensverzekeringen. Ze combineert haar rol van consultant met die van jonge moeder.
Video afspelen

Sebastiaan Daemen

Een change agent met kennis van zaken

Sebastiaan startte zijn loopbaan als schadebeheerder. Als snel werd hij ook ingezet om trainingen te geven. Later evolueerde hij naar de rol van consultant. Zijn vrije tijd brengt hij liefst door met zijn vrouw en twee kinderen. Als hij echt zuurstof nodig heeft, kan je hem vinden op de golfbaan.
Video afspelen

Thomas Ortmann

Een doorzetter, zowel in de sport als in de job

Thomas begon zijn carrière in een operationele rol binnen Leven en Healthcare. Geleidelijk aan evolueerde hij naar een rol van project consultant. Bij Oxygen werkt hij als business analist mee aan digitalisatie en robotisering van processen. Als ultraloper is een marathon voor Thomas niet meer dan een leuk tochtje.
Video afspelen

Karen Mertens

She strongly believes that it is the people who make the difference

Karen is someone with great ambition and a clear passion for the insurance industry.
Video afspelen

Sam Boukaddid

An expert in claims management liability

Oxygen’s ambition to be a reliable, no-nonsense partner when it comes to improve efficiency and customer focus goes hand in hand with exciting assignments that appeal strongly to Sam.
Video afspelen

Thomas Paeshuys

Great potential, full of ambition

Thomas started at Oxygen as one of the first Young Graduates. Right from the start, the program in combination with the training from experienced and passionate colleagues made him eager to participate in Oxygen’s goal of transforming the insurance industry.
Video afspelen

Lars Vergote

Ambitious & eager to learn

Thanks to his studies in digitalisation and process optimisation there was an immediate connection with Oxygen.
Video afspelen

Kristel Desmedt

Perfectly bilingual & experience in different markets

With great enthusiasm, a Bachelor’s degree in Communication Management and a backpack filled with varied professional experiences, Kristel strengthens the Oxygen team.
Video afspelen

Thomas Aerts

Broad experience and keeps calm in all circumstances

Making improvements while preparing the future of insurance, within the spirit of collaboration, imaginative solutions and while keeping the focus on the client are sources of motivation for Thomas.

Oxygen – elevator pitch

5 reasons why work for Oxygen

Expertise: wij focussen ons enkel op de verzekeringssector

Hands–on en no-nonsense aanpak: we observeren, reflecteren en integreren

Samen: we werken met jou, niet naast jou

Op maat: Elke verzekeringsactiviteit of afdeling heeft zijn eigen uitdagingen en manier van werken. Om hierop een passend antwoord te bieden, zijn wij georganiseerd in verschillende service lines. Elke service line heeft zijn eigen aanpak op maat om het rendement te maximaliseren.

Talent aan het werk: wij leveren de brandstof voor je succes

Video afspelen

Onze Verhalen

Sinds onze opstart in 2019 beleefden we een geweldige tijd. Met de nodige uitdagingen en successen, maar vooral met veel toffe projecten, een groeiend aantal medewerkers en véél enthousiasme. Bij ons, maar ook bij de klanten. Graag nog van dat.

Oxygen Small Logo

Healthy Oxygen Day – 30/03/’22

“Een gezonde geest in een gezond lichaam.” Daar was het rond te doen tijdens deze Oxygen Day. Na de lunch hingen we aan de lippen van topsportcoach Paul van den Bosch met zijn boeiende uiteenzetting over de professional als ‘Egopreneur’. Vervolgens werkten we in groepjes aan een boeiende business case om te eindigen met een glas en lekkere tapas in Mechelen. Wat een geslaagde Oxygen Day alweer.
Oxygen Small Logo

Teambuilding Melkhuisje – 17/09/’21

Om het team te belonen voor hun inzet in een moeilijke periode (damn you corona!), organiseerden we een gezellige avond in het Melkhuisje in Bonheiden. Gezellig samen eten en onze hersenen aan het werk zetten bij het oplossen van een escape box, dat maakt ons gelukkig. Nietwaar Sam? 😉
Oxygen Small Logo

Young Graduates of 2021

Met Oxygen brengen we zuurstof naar de verzekeringssector. Hoe doen we dit beter dan met jonge, gemotiveerde Young Graduates? September 2021 zal ons altijd bijblijven als de kick-off van onze eerste lichting Young Graduates. Good luck Thomas, Aeron, Lars en Yannick!
Oxygen Small Logo

Sunny Family Day – 12/09/’21

Een zonnige middag, een heerlijke barbecue en samenkomen met familie en collega’s op een prachtige locatie : dat vat onze Oxygen Family day 2021 perfect samen!
Oxygen Small Logo

Evening Boattrip – 20/04/’21

Hoe een coronaproof teamevent organiseren? Dat is de vraag die we ons stelden, samen met waarschijnlijk nog heel wat anderen. Wat ons betreft is het antwoord duidelijk : een boottocht op de fantastisch mooie Schelde natuurlijk! En of het deugd deed om iedereen terug te zien.
Oxygen Small Logo

“Walk-assessments” – 04/’21

Dirk nam de tijd om evaluatiegesprekken te koppelen aan een wandeling. Dit is niet enkel coronaproof maar ook gezond en verhelderend. En dit te danken aan, jawel… een frisse dosis OXYGEN!
Oxygen Small Logo

In the Spotlights – 04/2021

Deze week plaatsten we onze collega’s een dagje in de spotlight, letterlijk dan! We organiseerden een dag vol fotoshoots en video-opnames om onze website een personal touch te geven. En ik kan je verzekeren, naast hun job bij Oxygen zouden velen een carrière in Hollywood ook niet misstaan 😉.
Oxygen Small Logo

Breathing Oxygen – 03/2021

Terwijl de collega’s hard werken voor onze klanten, ga ik zuurstof opdoen in de bergen. Een welverdiende vakantie is af en toe noodzakelijk, maar ik vergeet jullie niet. Ik breng een thermos zuurstof mee terug, dat is beloofd. 😉
Oxygen Small Logo

Celebration – 03/2021

Ja, we glunderen, met recht en reden, want we hebben een nieuw project binnengehaald en dat mag gevierd worden. Met koffie, want het is nog vroeg, maar geloof ons maar, wij zweven hier al genoeg.
Oxygen Small Logo

Meetings = fun – 03/2021

Niemand heeft ooit gezegd dat een meeting, om productief te zijn, niet amusant kan zijn. Keep on smiling!
Oxygen Small Logo

Coronaproof – 03/2021

Wanneer de collega’s op kantoor arriveren, blijkt dat iedereen braaf met mondmasker op het bedrijf binnenstapt. Zelfs het Oxygen logo blijkt coronaproof te zijn. We zijn goed bezig 😉