Young Talent Program

Geef je carrière een boeiende start!

Have you recently graduated or are you graduating this year? Are you eager to start that first job?

Our Oxygen Young Talent Program gives you the chance to launch your career with an extensive training program, exciting projects and the support of experienced mentors.

Ready for take-off? 

Video afspelen

Junior Insurance Consultant

Als Junior Insurance Consultant kies je voor een pad van persoonlijke en professionele groei. Na een kick-start programma, ga je aan de slag als productie -en/of schadebeheerder op uiteenlopende opdrachten bij makelaars en verzekeraars. Deze opdrachten combineer je met diverse trainingen om je verder te ontwikkelen.

Welke opdrachten?

Junior Project Consultant

Als Project Consultant ga je voor een steil groeitraject. Na een kick-start programma werk je mee aan projecten met één doel voor ogen: de efficiëntie bij verzekeraars en makelaars verhogen en de tevredenheid van de eindklant verbeteren.

Welke opdrachten?

Over het programma

Kick-off: rechtstreeks naar de kust

Zo leren we elkaar persoonlijk kennen in een informele sfeer. We praten samen over het DNA van Oxygen: onze drive, onze visie, missie en waarden. Je ontdekt welke dingen ons elke dag bezig houden: hoe de verzekeringswereld werkt en welke uitdagingen in de sector die we samen gaan aanpakken. En uiteraard is er ook een dosis fun voorzien.

Training: de verzekeringssector en de job onder de knie krijgen

Inzicht in de rol, structuren en basisprocessen van verzekeringen is een eerste bouwsteen. Wat houdt jouw rol als junior consultant juist in? Hoe ga je met klanten om en hoe pak je jouw opdracht best aan? Je leert het allemaal in het uitgebreid trainingsprogramma verspreid over de eerste maanden.

You never walk alone: klaar voor je eerste opdracht

Spannend! Je gaat aan de slag bij een verzekeraar, makelaar of je werkt mee aan een project onder leiding van Oxygen. Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor: je projectmentor volgt je kort op en je kan altijd terecht bij je persoonlijke buddy. De Oxygen Homebase ondersteunt je voor alle praktische zaken en je wisselt regelmatig ervaringen uit met je collega’s.

Money for value: uiteraard, want je bent het waard

Er wordt heel wat van je verwacht, maar daar krijg je wel wat voor in de plaats: een competitief salaris uitgebreid met een mobiliteitspakket (wagen, openbaar vervoer, fiets), GSM-abonnement, onkostenvergoedingen, maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

An offer you can’t refuse: een steile leercurve in een dynamische omgeving

Samen bouwen aan de verzekeringssector van morgen, je skills ontwikkelen op boeiende opdrachten, persoonlijke begeleiding in functie van jouw groeipad, werken en leren combineren, geïnspireerd worden en blijven, … An offer you can’t refuse!

Does the Oxygen Young Talent Program and our way of working appeal to you?
Please contact us and let’s talk.