Young Talent Program

Neem deel aan ons Talent Programma als junior consultant!

Start je professionele carrière als consultant in de verzekeringssector via ons Oxygen Talent Program. Je krijgt de unieke kans om te werken met de beste verzekeringsmaatschappijen in België terwijl je zes maanden lang on-the-job training krijgt, op maat gemaakt voor jou.

Young Talent Program les

Hoe ziet ons programma eruit?

We zijn op zoek naar jonge professionals die in oktober 2023 deel willen nemen aan ons Young Talent Program.
Het programma omvat:

Hoe zal je dag eruit zien na het afronden van het Young Talent Program

Project consulting:

Insurance consulting

Young Talent Program workshop
Young Talent Program studenten

Ben jij de persoon die we zoeken?

Over Oxygen

De verzekeringsbranche snakt naar lucht. De werkomgeving wordt steeds digitaler, de wetgeving verandert, klanten verwachten meer en de roep om efficiëntie wordt prominenter. Ons gedreven team van experts biedt een antwoord. Ademruimte brengen en bouwen aan de verzekeringssector van morgen: daar gaat het ons om!

Wij maken impact door de uitdagingen van de sector vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. We vullen projectrollen in, ondersteunen in de dagelijkse administratie, bieden totaaloplossingen en geven een antwoord op complexe uitdagingen door end-to-end automatiseringen aan te reiken.

Bij Oxygen draait het allemaal om mensen. Wij geloven dat gepassioneerde mensen met ambitie het verschil kunnen maken. Groei door de groei van mensen, dat is hoe het werkt.

Solliciteer nu