Young Talent Program

Start je carrière!

Ben je onlangs afgestudeerd of studeer je dit jaar af? Sta je te popelen om aan die eerste baan als consultant te beginnen?

Ons Oxygen Young Talent Program geeft je de kans om je carrière te lanceren met een uitgebreid trainingsprogramma, spannende projecten en de steun van ervaren mentoren.

Klaar voor de start? 

Young Talent Program van Oxygen
Video afspelen

Young Talent Program

Concept van het programma

De overstap maken van student naar consultant is een hele stap. Het Young Talent Program ondersteunt jou bij deze uitdaging. Na 6 maanden ben je een trotse professionele Oxygen consultant!

Academy

De verzekeringsbranche en het beroep van consultant onder de knie krijgen tijdens ons uitgebreide trainingsprogramma.

Verdiep je in de wereld van verzekeringen. We helpen je de rol van consultant te begrijpen en maken je wegwijs in de basisprocessen en -structuren van verzekeringen. Wat houdt je rol als consultant precies in? Hoe ga je om met klanten en hoe pak je je opdracht het beste aan? Je leert het allemaal in het uitgebreide trainingsprogramma verspreid over de eerste paar maanden.

Begeleiding

Je staat er niet alleen voor: Begin je eerste opdrachten onder de vleugels van ervaren mentoren.

Spannend! Je gaat aan de slag bij een verzekeringsmaatschappij, een makelaar of werkt mee aan een project onder leiding van Oxygen. Maar natuurlijk sta je er niet alleen voor: je projectmentor volgt je op de voet en je kunt altijd contact opnemen met je persoonlijke mentor. De Oxygen Homebase ondersteunt je bij alle praktische zaken en je wisselt regelmatig ervaringen uit met je collega's. You never walk alone!

Inspiratie

Een goede consultant wil geïnspireerd worden om anderen te inspireren. In ons jong talent programma faciliteren we inspiratie.

We omringen je met ervaren collega's, we organiseren regelmatig groeidagen waar je kunt leren van en van gedachten kunt wisselen met de andere jonge talenten en we stimuleren je om ons feedback te geven. Zo kunnen we impact maken. Altijd samen.

Uitdagende projecten

Voel je je op je gemak op de operationele afdelingen bij verzekeraars, waar je de klanten direct helpt.

Of geef je de voorkeur aan een projectmatige aanpak, het herontwerpen van processen of het implementeren van nieuwe digitale hulpmiddelen om de manier van werken te verbeteren?

Bij Oxygen zijn beide paden mogelijk. Wij ondersteunen en faciliteren je persoonlijke groeipad.

Groepsfoto Young Talent Program
Young Talent Program opleiding
Young Talent Program workshop
Young Talent Program studenten
Young Talent Program les

Solliciteer nu