Young Talent Program

Start je carrière!

Ben je onlangs afgestudeerd of studeer je dit jaar af? Sta je te popelen om aan die eerste baan als consultant te beginnen?

Ons Oxygen Young Talent Program geeft je de kans om je carrière te lanceren met een uitgebreid trainingsprogramma, spannende projecten en de steun van ervaren mentoren.

Klaar voor de start? 

Young Talent Program van Oxygen
Video afspelen

Young Talent Program

Concept van het programma

De overstap maken van student naar consultant is een hele stap. Het Young Talent Program ondersteunt jou bij deze uitdaging. Na 6 maanden ben je een trotse professionele Oxygen consultant!

Opleiding en groei: De verzekeringssector en de functie van adviseur onder de knie krijgen

Inzicht in de rol, structuren en basisprocessen van verzekeringen is een eerste bouwsteen. Wat houdt je rol als adviseur precies in? Hoe ga je om met klanten en hoe pak je je opdracht het beste aan? Je leert het allemaal in het uitgebreide opleidingsprogramma verspreid over de eerste maanden.

Je staat er niet alleen voor: Begin je eerste opdrachten onder de vleugels van ervaren mentoren

Spannend! Je gaat aan de slag bij een verzekeringsmaatschappij, een makelaar of werkt mee aan een project onder leiding van Oxygen. Maar natuurlijk sta je er niet alleen voor: je projectmentor volgt je op de voet en je kunt altijd contact opnemen met je persoonlijke mentor. De Oxygen Homebase ondersteunt je bij alle praktische zaken en je wisselt regelmatig ervaringen uit met je collega's.

Oriëntatie: je persoonlijke groei

Voel je je op je gemak op de operationele afdelingen bij verzekeraars, waar je de klanten direct helpt.
Of geef je de voorkeur aan een projectmatige aanpak, het herontwerpen van processen of het implementeren van nieuwe digitale hulpmiddelen om de manier van werken te verbeteren?
Bij Oxygen zijn beide paden mogelijk. Wij ondersteunen en faciliteren je persoonlijke groeipad.

An offer you can't refuse een steile leercurve in een dynamische omgeving

Samen bouwen aan de verzekeringssector van morgen, je vaardigheden ontwikkelen in boeiende opdrachten, persoonlijke coaching in functie van je groeipad, werken en leren combineren, geïnspireerd zijn en blijven, ... 
Er wordt veel van je verwacht, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug: een competitief salaris plus een mobiliteitspakket, vergoedingen (onkosten, telefoon, internet...), maaltijd- en ecocheques & een groeps- en ziekteverzekering.
An offer you can't refuse!

Groepsfoto Young Talent Program
Young Talent Program opleiding
Young Talent Program workshop
Young Talent Program studenten
Young Talent Program les

Solliciteer nu