Werken bij Oxygen

Je volgende fascinerende stap zet je hier

Zin om iets nieuws te doen? Een baan om je tanden in te zetten en waar je ervaring en expertise een echte impact hebben?

Droom je van een team waar samenwerken de norm is en waar je de ruimte krijgt om je professionele vaardigheden te ontwikkelen?

Dat is precies wat je bij Oxygen mag verwachten. Oxygen is altijd op zoek naar extra talent. Ontdek wat werken bij Oxygen voor jou in petto heeft.

Je traject bij Oxygen

Wat mag je verwachten?

Uitdagende projecten

Begeleiding en ondersteuning

Leer-omgeving

Vergoeding voor prestaties

Persoonlijke groei en een succesvol project gaan hand in hand

Young Talent Program

Geef je carrière een boeiende start via het Oxygen Young Talent Program.

Freelancer @ Oxygen

Word als freelance consultant lid van het Oxygen team en werk mee in een groeiomgeving.

Leren & Groeien

Ontdek hoe je kan groeien als professionele consultant bij Oxygen

De manier van werken bij Oxygen maakt het verschil

We leggen de lat hoger

Wat moeten we bereiken en hoe? Ons gezamenlijk doel is altijd duidelijk. We werken naar concrete resultaten en leggen de lat hoog. De verwachtingen van onze klanten? Die overtreffen we graag.

Teamwork voor het beste resultaat

Je werkt altijd als één hecht team samen met de klant en je Oxygen collega’s. Zowel op het project als in onze homebase. We delen graag onze kennis en helpen elkaar. Dat is de ruggengraat van de Oxygen-spirit.

Openheid en vertrouwen

Wij moedigen je aan om kritisch te zijn en spontaan met ideeën te komen. Je krijgt alle kansen om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes.

Inzetten op jouw sterke punten

Waar ben je goed in? Waar krijg je energie van in je job? Oxygen richt zich op je sterke punten, niet op je tekortkomingen. Het leren staat voorop. Op die manier slagen we erin om je talent perfect af te stemmen op de opdrachten.

Ruimte voor ontspanning

En natuurlijk maken we tijd vrij om ook in een ontspannen sfeer met elkaar te praten. Toffe teamactiviteiten, samen onze successen vieren: dat vinden we heel belangrijk.

Resultaatgericht en leuk gaan hand in hand. Vind jij dit ook een perfecte combinatie voor meer werkplezier?