Onze diensten

Verzekeraars helpen

Oxygen helpt je als verzekeraar of makelaar vooruit. Word

Speel in op de zakelijke en technologische veranderingen en maak er je concurrentieel voordeel van. Wij beheren en voeren samen met jou projecten uit in management, procesoptimalisatie en IT. Onze methodes zijn zowel beproefd als innovatief.

Ons serviceaanbod

Business architectuur

Verbeter IT systemen

Proces optimalisatie

Management

Nieuwe technologie

Data

Heb jij nog andere uitdagingen? Heb jij nog andere uitdagingen?

Transforming insurance. Together

Onze aanpak op maat

We ondersteunen je vanuit 3 Service Lines

Project Consulting

Oxygen Project Consulting geeft extra zuurstof aan je transformatieprojecten. Onze gespecialiseerde projectconsultants denken met je mee en spelen kort op de bal. Als experten in hun vakgebied zijn ze een belangrijke bouwsteen om je project te realiseren. Ze werken actief mee binnen verschillende projectrollen, ze zijn je klankbord, of ze zijn lid van je stuurgroep.

Wil je volledige deeltrajecten uitbesteden? Ook dat kan. Wij werken vanuit jouw noden. Op jouw maat.

Welke projecten?

Welke projectrollen?

Wie?

Onze projectconsultants en -managers hebben een passie voor verzekeringen. Door hun hands-on mentaliteit, professionele omkadering en permanente training hebben ze wat er nodig is om jouw project tot een goed einde te brengen.

Cases

Wil je er meer over weten of van gedachten wisselen over jouw projecten?

Business Solutions

Oxygen Business Solutions vertrekt vanuit jouw probleem of uitdaging. We nemen het in handen en geven jou een totaaloplossing. Tot het werkt. En zowel je klanten als medewerkers worden er beter van.
Alle dimensies nemen we mee: strategie, producten, organisatie, processen, systemen en we schakelen nieuwe technologieën in als extra boost waar het kan. Ook je teams krijgen de nodig aandacht vanuit onze ‘together approach’. Samenwerken en overleg zijn onze sleutel tot succes.

Stappenplan

Wie?

We werken met een flexibel projectteam van gedreven experts onder leiding van echte industrietoppers. Met heel wat kilometers op de teller in deze materie.

Cases

Wil je er meer over weten of van gedachten wisselen over jouw strategische uitdagingen?

Operations Support

Wat?

Als verzekeraar je processen optimaliseren en je aanpak transformeren? Het heeft een grote impact op je medewerkers: je projectteam én je medewerkers op de werkvloer. Zij moeten volledig mee zijn om succes te boeken. Hun input is cruciaal. Onze insurance consultants slaan de brug tussen de huidige en de nieuwe situatie.

Hoe?

Een transformatie vergt veel van operations. Ze geven input aan het projectteam, ze testen en lopen dubbel. Tegelijk gaan de bestaande processen door en verwachten de klanten dezelfde service. Gebruik Oxygen als een extra zuurstoflong en zet tijdelijk mensen in waar je kan op rekenen: gedreven dossierbeheerders en teamleaders die het vak kennen.

Professionals die de projectdynamiek begrijpen, nemen een actieve rol op binnen je operations. Zeer hands-on. De Oxygen Insurance consultants zorgen voor extra input, signaleren bottlenecks en lossen kleine en grote problemen op. Zo fungeren zij als change agents.

Wie?

We zetten diverse profielen in van junior tot manager in diverse disciplines: productie- en schadebeheer leven, niet-leven en healthcare voor zowel particulieren als ondernemingen.

Ja, deze hands-on aanpak spreekt me aan.

Als partner voor talent en oplossing voor projecten,
levert Oxygen extra zuurstof aan.

Ontdek onze unieke aanpak

Expertise: wij focussen ons enkel op de verzekeringssector

Verzekeringen zitten in ons DNA. Wij ademen verzekering en begrijpen je bedrijf. Oxygen heeft de nodige expertise en ervaring om oplossingen te bieden voor je uitdagingen.

Hands–on en no-nonsense aanpak: we observeren, reflecteren en integreren

Je uitdagingen zijn ook de onze. Wij doorgronden je situatie tot we ze volledig begrijpen. Samen bepalen we de weg die we bewandelen. Onze project consultants zijn hands-on en gaan 100% voor je succes. Insourcing van onze consultants? Zo breng je extra zuurstof in je afdelingen.

 

Nauwgezette opvolging: we werken met jou, niet naast jou

Wij werken altijd als één team: jij, de consultants en de Oxygen home base. Via mentoring en regelmatige feedbacksessies volgen we op de voet hoe je opdracht verder evolueert. Als sparringpartner houden we de teams gefocust op het hoofddoel.

Een brede blik: we werken over de departementen heen

Wij gaan er prat op de best practices in jouw organisatie toe te passen. Dat kan ook, dank zij onze ruime ervaring in de verzekeringswereld. En uiteraard houden we rekening met de impact op andere processen en afdelingen.

Talent aan het werk: wij leveren de brandstof voor je succes

Het gaat allemaal om mensen. Wij geloven dat gepassioneerde mensen met ambitie het verschil maken. Daarom investeren we veel in onze consultants. Persoonlijke groei in een high performance cultuur gaat hand in hand met het succes van onze klanten. Jouw succes.