Over Oxygen

Het Oxygen DNA

We geloven dat gepassioneerde mensen samen een duurzaam bedrijf kunnen bouwen met impact voor zijn klanten.

De groei van onze consultants gaat hand in hand met het succes bij onze klanten.

Oxygen Small Logo

Onze werkwijze

Why we exist

Als je risico’s gedekt worden, krijg je gemoedsrust. Dit gevoel van veiligheid is van vitaal belang. Zowel voor jou als individu, als organisatie of als maatschappij in het algemeen. Het zorgt voor een veilige omgeving om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en waarde te creëren. Net daarom is een bloeiende verzekeringssector zo fundamenteel voor een welvarende samenleving.

Oxygen helpt verzekeraars & makelaars om te evolueren naar

Als partner voor talent en oplossing voor projecten,
levert Oxygen extra zuurstof aan.

Dirk Vervoort - Oxygen
Video afspelen
“Met Oxygen wil ik een groep uitbouwen van gelijkgestemde mensen om samen een efficiëntere en meer transparante verzekeringssector te creëren. Als er één ding is waar ik van overtuigd ben, dan is het wel dat mensen het verschil maken”.
Tom Van den Heuvel - Oxygen
Video afspelen
“Als resultaatgerichte ondernemer creëer ik teams en inspireer ik hen om uitzonderlijke doelen te bereiken. Ik geloof in betrokkenheid en open communicatie. Dit creëert een sfeer van vertrouwen, met duidelijke doelstellingen en gedeelde verantwoordelijkheden”.
Kristof Vanuytrecht - Oxygen
Video afspelen
“Bij Oxygen vind ik een dynamische en entrepreneurial cultuur terug van gelijkgestemde professionals en jonge high potentials, allemaal geschaard achter het idee om de verzekeringssector te transformeren naar meer customer centricity en efficiëntie. De No nonsense en result driven approach die we hier hanteren past perfect bij mijn persoonlijke sterktes en waarden.”
Onze ambitie met Oxygen is om de vertrouwde partner te zijn van alle spelers in de verzekeringswereld. We willen hen helpen hun strategische, financiële en operationele ambities te realiseren. Trouw aan het DNA van Oxygen geloof ik dat we samen verzekeringen kunnen transformeren met gedrevenheid, efficiëntie en respect.
“De verzekeringssector is een opwindende sector die momenteel een grote transformatie ondergaat. Ik wil Oxygen graag helpen om echte waarde te creëren voor zijn verzekeringsklanten door verandering te brengen met duurzame impact.”
Dieter Kennes - Oxygen
Video afspelen
Kristel Desmedt - Oxygen
Video afspelen
Jolien Miclotte_Oxygen
Video afspelen